Az elektromos roló lelke a redőnymotor

A redőnymotor egy értékes, lényeges és kikerülhetetlen része az elektromos árnyékolóknak. Ez az a technológiai egység, amely a gördülékeny mozgathatóságért felel, illetve annak motorizáltságáért, könnyedségéért.

 

A redőnymotor utólagosan is beépíttethető?

 

Az esetek többségében igen.

Rendszeresen felmerülő dilemma ez, hiszen még viszonylag sokan rendelkeznek elavult rendszerekkel. A régi, manuálisan irányítható árnyékolók kezelése nem kevés fáradtsággal jár, ezért abszolút érthető, ha a felújítás gondolata gyökeret vert a fejében. Egyes helyzetekben tény és való, hogy az utólagos motor beszerelés nem kivitelezhető. A legjobb tehát, ha tájékozódik szakember közbenjárásával a témában, így azonnal kristálytiszta képet kaphat az egyéni szituációjáról.

Ha nincsen akadálya a beavatkozásnak, akkor minimális átalakítással maximális haszonra tehet szert. A redőnyök könnyed mozgatása olyan kényelmet csempészhet az életébe, amire talán idáig nem is gondolt, vagy amiről nem sejtette, mennyire sokat jelent. Ám, amint megtapasztalja a mindennapjai részeként, rádöbbenhet arra, mekkora kinccsel is gazdagodott.

De mi van akkor, ha a felújítás nem megoldható a rendszer elavultsága vagy alkalmatlansága miatt?

Ekkor sem kell kétségbe esnie. Tény, hogy ez a helyzet több átgondolást és tervezést igényel. De érdemes elhatároznia magát, mégpedig a fejlesztés és a teljes csere mellett. Lehet, hogy ez az elképzelés elsőre ijesztőnek tűnik, hiszen túlságosan nagy áldozatokkal járhat. Viszont, ha részletesebben áttekinti a körülményeket és a végeredményt, akkor konstatálhatja, hogy nagyon is megéri a kényelmetlenség, mert a siker évtizedekre borítékolható.

 

A redőnymotor a jövő innovációit is előre hajtja!

 

Azért is ildomos a fejlődésre voksolnia, mert az nem áll meg. Sőt, folyamatosan halad előre. Olyannyira, hogy ma már nem az a valami, ha az árnyékolók motorizáltak, hanem az a nagy szám, ha az okosotthon részét alkotják. Azaz telefonról, számítógépről, applikációval, szoftverrel irányíthatóak, paraméterezhetőek és vezérelhetőek.

Azt, hogy még hova rohan tovább a technológia, nem tudni, viszont az biztos, hogy a redőnymotor az alap, amire az újdonságok támaszkodhatnak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn