A szúnyogháló erkélyre való telepítése

Télen nem szokott problémát jelenteni a szellőztetés és az erkélyen való tartózkodás sem, igaz, hogy a hidegben nem nagyon nyitogatjuk az ajtókat, ablakokat, de nyáron, amikor állandóan friss levegő után vágyakozunk, annál inkább megkeseríthetik az életünket a bereppenő rovarok. Éppen ezért, a különböző csípős és zümmögő bogaraknak bejutásának feltétlen gátat kell szabni, mert különben minden napunk és éjszakánk ezek hajkurászásáról, levadászásáról fog szólni. A szúnyogháló erkélyre való felszerelése sem maradhat el, hiszen itt is pillanatok alatt és ugyanolyan ügyességgel tudnak beslisszolni, mint bármelyik ablakon. Természetesen a szúnyogháló erkélyre nem olyan formában kerül telepítésre, mint az ablakra, hiszen itt nemcsak levegőt kell beengedni nap mint nap, hanem mi is ki-, be szeretnénk járni rajta.

Tehát a fixkeretes megoldás nem is jöhet szóba, de a nyitható alumínium kerettel ellátott, illetve a rolós szúnyogháló a kényelmi szempontokat is képes teljesíteni. Sőt, ezekkel nemcsak az emberek szabad ki- és bejárása oldható meg, hanem a házi kedvenceké is, hiszen kutya-macska háló kialakítása is lehetséges.

Webáruházunkban olyan szúnyogháló erkélyre opciók közül válogathat, amelyek garantáltan kiállják az idő próbáját és a nyári rovarinvázió idején is egészen biztosan helyt fognak állni. A speciális üvegszálakból készült háló mindig egyben fog maradni, így a következő szezonban sem fognak a kártevők bejutni egy-egy kiszélesedett lyukon. Ugyanakkor Ön is kényelmesen használhatja a teraszt, mert a szúnyogháló erkélyre nem fogja akadályozni a mozgásban.

Nem kell odafigyelnie, hogy mindig óvatosan nyissa ki és csukja be, mert normál körülmények között bírni fogja a strapát és mindig pontosan illeszkedni fog a helyére. Tekintse meg a különféle opciókat és amennyiben megvan, hogy mit szeretne, akkor kérjen árajánlatot vagy vegye fel a kapcsolatot velünk és kérje ki szakértőink véleményét is, hogy ők is azt a megoldást látják-e a legoptimálisabbnak a szúnyogháló erkélyre való szerelése terén, mint amit Ön választott ki!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.