Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A redőny rendelés előtti teendőkről

A redőny rendelés, ha kizárólag az ön oldaláról nézzük a folyamatot a legvégső lépés.

Az utolsó, ami hátra van álma megvalósítása előtt.
A döntését egyetlen szakasz előzi meg, ám annak időtartama igazán hosszú is lehet, ez pedig a kiválasztás. Nem egyszerű, nem könnyű, és nem kevés energiát, figyelmet, és természetesen időt igényel öntől.
A külső tokos megoldás kevés kosszal jár, és akkor is kivitelezhető (sőt akkor ajánlható igazán), ha már az ablakait beszereltette, és nem kíván falat bontatni. Magyarország egyik leggyakrabban vásárolt árnyékolótípusa ez.

A panellakások esetében nagyjából nem is jöhet szóba más alternatíva, de házaknál sem ritka az alkalmazása. Közkedveltségét csak fokozza viszonylag alacsony bekerülési költsége, és hogy egyaránt felszerelhető műanyag, alumínium, vagy fa nyílászáróra.
Ebben az esetben a redőny az ablakok külső részére kerül felhelyezésre. Szúnyoghálóval is megvalósítható a felszerelés, ekkor a háló természetesen külön mozgatható.

Mindennek tetejében a rendszer használata sem okozhat nehézséget, mivel ez a variáció is motorizálható. Fali kapcsolós, vagy távirányítós vezérléssel könnyen, és gyorsan irányíthatja redőnyei mozgását.
Az előre tervezett redőnyök esetében a tokok már adottak, így csak a palástok beszerelése van hátra.

A redőny rendelést megelőző nagy dilemma: műanyag, vagy alumínium legyen árnyékolója?

Az örökös kérdés, ami tényleg megnehezítheti a keresgélés heteit. Az alábbi felsorolásszerű ismertetés talán segíti döntésének meghozatalában.
A műanyag redőny jól szigetel, védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival (szél, eső, jég) szemben, így az ablaküveg biztonsága is garantálható, motorizálható, automatizálható, szúnyoghálóval kombinálható, számos színvariációban, kis anyagi rááldozással elérhető, csendes üzemelésű, nem zörög, és végül, de nem utolsó sorban hosszú élettartamot kínál.

Az alumínium redőny híres kiváló hőszigeteléséről, nagyfokú ellenállóságáról. Betörés ellen is védelmet biztosít, az időjárás viszontagságai mellett. Élettartam tekintetében is kiváló alternatíva: 15-20 év használattal számolhat. Automatizálható, motorizálható, szúnyoghálóval kombinálható. A színválaszték széles körű. Bekerülési költsége meghaladja a műanyag árnyékolóét. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon