Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A napellenző előnyeit Ön sem hagyhatja figyelmen kívül

A napellenző távol tartja a napkorong sugarait, amelyek a nyári időszakban forróvá, égetővé válnak. Bár a tavaszi napfény testet-lelket simogatóan lágy, ám ez nem mondható el a nyári, perzselő sugárnyalábokról. A lakás, ház beltere pillanatok alatt átmelegedhet, sőt, olyan hőmérsékletűvé forrósodhat, ami tolerálhatatlan. Különösen éjszaka. Ha nincs sem éjjele, sem nappala a tikkasztó hőség miatt, akkor hamar úgy érezheti, hogy a türelme, a lelkesedése elhagyja. Nem érdemes megvárni míg a lelki, fizikai muníciói elfogynak. Jobb cselekedni és mondjuk a napfény hathatós távol tartásáról gondoskodni.

Az automata rendszerek újradefiniálják a kényelmet

Az a tény, hogy a napsugarak kizárására optimalizált rendszerek könnyedén, akár mobilról is vezérelhetőek, elképesztő. Annak ellenére az, hogy magát a technológiát mégsem tekinthetjük luxusnak vagy elérhetetlennek. Manapság, pláne az innovációk fel-felbukkanásával, már egyre természetesebbek azok a forradalmi újítások, amikről talán álmodozni sem mertünk, néhány esztendővel ezelőtt.

A tekerőkaros variációk sokáig egyeduralkodóként árnyékolták a lakásokat, házakat. Ám a motorizáltság térnyerésével és ezzel párhuzamosan a mobilkommunikáció fejlődésével a piac átalakult.

Természetesen ma is van, aki a kézi vezérlés szépségeire voksol, de azért mind többen nyitnak a kényelem új szintje felé. Tény és való, hogy a motorral megtámogatott napellenző folyasfajta komfortot kínál, a könnyű kezelhetősége terén, ami nehezen felülmúlható. Manuális módszerekkel például abszolút lehetetlen lekörözni. Kivéve, ha valaki beépítette az edzésprogramjába az árnyékoló mozgatását. De azért belátható, hogy ez a forgatókönyv kissé földtől elrugaszkodott.

A motoros napellenző mennyire tartós megoldás?

A hosszú távú tervezés egyik alapkövévé válhat az elektromos árnyékolási rendszer beépíttetése. Ugyanis ez az a fajta fejlesztés, ami nem egy évre szól. Évtizedekkel érdemes számolnia akkor, amikor a megtérülés mértékét latolgatja.

Lehet spórolni a napellenző beszereltetésével?

Igen, nem is keveset. Azáltal, hogy nyáron kizárhatja a perzselő sugarakat, árnyékosabbá, hűvösebbé varázsolhatja az életterét. Így kevesebb energiát kell a hűtésre fordítania, ami akár csak egy ventilátor esetén sem kis kiadással jár. A klímák üzemeltetésének díjairól nem is beszélve. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon