Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A műanyag redőny alkatrészek felszerelése szakavatott kezek által

A redőny alkatrészek felszerelése szakavatott kezek által

Szakembereink minden hibát profi módon hárítani tudnak, a műanyag redőny alkatrészek mindegyikével rendelkezünk, a javítás költsége pedig a legtöbb esetben igen barátságos.

Amennyiben az ablak a ház szeme, úgy a redőny a szemhéj, ami véd, melegít, nem utolsó sorban díszíthet is, túl azon, hogy elsősorban sötétítésre szolgál. Manapság a műanyag redőnyök igen népszerűek.

Ez a típus nagyon kedvező árú, megbízható, meglehetősen tartós, maga az árnyékoló igen könnyű, meghibásodás esetén pedig a műanyag redőny alkatrészek cseréje könnyedén megoldható.

Igen, a meghibásodásról is érdemes beszélni a redőny esetén, hisz Murphy törvénye szerint, ami elromolhat, az el is romlik. Egyszer csak a legmegbízhatóbb szerkezet is megadja magát, a gond nem is ezzel van, hanem hogy ilyenkor hajlamosak vagyunk a problémát a legdrasztikusabb oldaláról látni, és a meghibásodott műanyag redőny alkatrészek cseréje helyett inkább az új redőny ára miatt bosszankodunk. Pedig a dolgok sokszor sokkal egyszerűbbek.

Természetesen ne úgy induljunk neki a témának, hogy ablakunk védelmezőjéhez majd sűrűn kell szerelőt hívni. Elsősorban a redőny forgalmazóját kell jól megválasztani, hisz a műanyag redőny alkatrészek kiváló minősége párosul az árnyékoló időtállóságával. Egy jó minőségű szerkezet egy évtizeden át szolgálhatja gazdáját.

Ez utóbbit mi is bizton állíthatjuk, hisz minőségi német alapanyagból készült műanyag lamellákkal dolgozunk. Van azonban egy-két tipikus „betegség”, amely egy idő után kikezdi ezeket a redőnyöket, s ebben az esetben javasolt a műanyag redőny alkatrészek cseréje. A felhúzó gurtni, vagy zsinór elszakadása egy igen gyakran előforduló meghibásodás, amely egész egyszerűen az anyag elöregedésével magyarázható.

A redőnyt nem tudjuk leengedni, vagy ferdén áll, esetleg felhúzni nem lehet. Ezek mind olyan meghibásodások, amelyek a műanyag redőny alkatrészek megfelelő cseréjével könnyedén orvosolhatók.

Semmiképpen sem javasoljuk azonban, hogy ennek bárki is barkács módra álljon neki! Sem a pénzt, sem a fáradtságot nem éri meg. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon