Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A mobil szúnyogháló jellemzői

A mobil szúnyogháló instant megoldás, abban az értelemben, hogy megannyi pozitívumot egyesít, egy személyben.

Célszerű, könnyen, egyszerűen, gyorsan kezelhető, praktikus, és kiválóan kombinálható.
A rovarokkal szembeni védelemben lényeges szerepet játszik. Ha mérhetetlenül idegesítik a vérszívók, ha éjszakáit forgolódva tölti a folyamatos zümmögésnek, csipkedésnek hála, ha végérvényesen szeretne megszabadulni a betolakodóktól, vegyszeres beavatkozás nélkül, akkor a szúnyogháló a legjobb megoldás, amit választhat.

A beszereltetése egyszerűen kivitelezhető, ráadásul igény szerint akár redőnybe is integrálható. (így még több legyet üthet egy csapásra, maradva a rovaros példánál) Természetesen önmagában is beépíthető a rendszer, ami maximális hatásfokkal, és hatékonysággal óvja meg otthonát a kellemetlenkedőktől. A szúnyogok mellett kizárhatja az udvarról, utcáról a szél szárnyán érkező szennyeződéseket, faleveleket, ágakat, és egyéb nem várt vendégeket.

A mobil szúnyogháló egyik legnagyobb pozitívuma, azon túl, hogy kint tartja a kártékony betolakodókat, és a nem szívesen látott egyéb elemeket, a rugalmas kezelhetőség, a mobilis használat. A vezérlőegység segítségével különösebb bonyodalom, és nehézség nélkül hozhatja mozgásba a rendszert. Ehhez még csak felkelnie sem szükséges, gombnyomással irányíthatja a folyamatot. A mobil szúnyoghálóból létezik függőleges, és vízszintes mozgású is. Logikusan utóbbi inkább ajtóra ajánlható, míg előbbi ablakok esetén praktikus választás.

A tokjába visszaengedett háló a fényviszonyokat nem befolyásolja. Ha valami oknál fogva szabaddá szeretné tenni az érintett nyílászárót, akkor ezt nehézség, le-fel szerelés nélkül megteheti, hála a mobil szúnyogháló kialakításának. Egyszeri befektetéssel gyakorlatilag örökre száműzheti életéből a kártevőket, a zavaró szennyeződéseket, a vegyszereket, melyeket a rovarok ellen vetett be. Szó szerint fellélegezhet, s éjszakáit nyugodt, forgolódás, és zümmögésmentes alvással töltheti.

A téli időszakban pedig, amikor nincs szüksége a háló nyújtotta előnyökre, akkor a feltekeredő rendszer tavaszig várja a tokjában, hogy újra munkába állhasson, legnagyobb megelégedésére. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon