Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A biztonsági redőny távol tartja a betolakodókat

Az optimális árnyékolástechnika biztosítása több szempontból is elsőbbséget élvező feladat.

A biztonsági redőny nemcsak a nyári, égető napsugarakat vagy a téli, zord szeleket tartja párkányon kívül, hanem megálljt int a betolakodóknak is.

Azaz a hő- és hangszigetelésen kívül, a védelmi funkciók betöltése is említésre méltó pozitívum.

biztonsági redőny strammságban verhetetlen

A strapabírás elengedhetetlen tulajdonság ezen a területen. Az árnyékolók élettartamát jó esetben nem években, hanem évtizedekben mérjük. Az ellenállóság tehát alapvető kritérium. Az időjárási viszontagságok komoly fejfájást is okozhatnak, ha a redőnyök nem ideális minőségűek. Elegendő csak a nyáron vadul kopogó jégesőkre vagy a téli szélrohamokra gondolni.

De ez még nem minden. Túl a meteorológiai fondorlatokon, az emberi kéz generálta behatások elhárításának fontossága sem lehet kérdéses. A kíváncsiskodó tekintetek kizárásával kezdődik minden. Azonban ez valóban csak az első, vagy úgy is mondhatnánk, hogy a nulladik lépés.

A fizikai kihívásokkal szembeni védelem elsődleges. A stramm árnyékolók látványa önmagában elrettentő erejű.

Ha ehhez automatizálható rendszer is társul, akkor készen van az abszolút biztonságos képlet. A redőnyök rendszeres mozgása ugyanis azt üzeni a figyelő szemeknek, hogy sohasem „szabad” a terep.

A biztonsági redőny utólagosan is beszereltethető?

Örök dilemma, hogy utólag mennyire kivitelezhető a beépíttetés. A régi árnyékolók felújítása teljesen érthető cél, de vajon mennyire megvalósítható?

Az esetek jelentős hányadában mindenféle probléma nélkül megoldható a csere. Nyilván nem mellékes, hogy milyen jellemvonásokat testesít meg a lecserélni kívánt technológia, és melyek az újabb variáns legtipikusabb jellemzői. Egyes esetekben például az utólagos motorizálás nem lehetséges, mivel a redőnyszerkezet állapota ezt nem teszi lehetővé.

Természetesen a terep felmérését követően komplex képet nyújtunk arról, hogy mely forgatókönyvek jöhetnek számításba.

Az bizonyos, hogy a biztonsági redőny hosszútávú befektetés, ami már rövid időn belül megtérül. A biztonság borítékolása, azaz a maximális védelem kialakítása elsőbbséget élvez, aminek hála nyugalommal, békével és kiválóan funkcionáló árnyékolókkal gazdagodhat az élete, élettere. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon