Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A belső redőny is lehet jó választás

Ha árnyékolót szeretne vásárolni, illetve beszereltetni, akkor tudnia kell, hogy nem lesz olyan egyszerű dolga, mint azt elsőre gondolná, ugyanis nagyon sokféle termék van a piacon, amelyeknek mind megvannak az előnyei és a hátrányai is.

Ha a legesztétikusabb változatot keresi, akkor az egyértelműen a külső tokos redőny, abból is a beépíthető verzió az ideális választás, de amennyiben nem most épül az otthona vagy nem felújítás alatt áll, akkor sajnos ezt el kell vetnie. Amikor csak az árnyékoló rendszer beépítéséről vagy cseréjéről van szó, akkor a belső redőny vagy esetleg a külső tokos, ráépíthető típus mellett döntet.

Ez utóbbi ugyan bentről, a lakásból rejtve van, de a ház, épület külső megjelenésén sokat ronthat. Hasonló a helyzet a belső redőny esetében, csak itt nem a külső esztétika csorbul, hanem a beltér összhangja. Illetve, csak csorbulhat, mert azért már belső redőny is kapható olyan kialakításokban, ami szépen beleolvad a berendezésbe és nem feltétlenül rontja el a harmóniáját. Ráadásul a belső redőny esetében fennáll az előny, hogy a rendszer minden eleme elérhető, így a karbantartás és egy esetleges javítás, alkatrészcsere is könnyedén kivitelezhető.

Sőt, akár saját kezűleg is megpróbálkozhat ezekkel a feladatokkal, mert nem kell több méter magasban egyensúlyoznia ahhoz, hogy portalanítsa, megzsírozza a mozgó alkatrészeket, vagy kicseréljen egy kopó kelléket. A gurtni csere és a takarítás is könnyedén megoldható, mert egyszerűen hozzáfér és jól rálát minden apró részletre. Tehát, amellett, hogy a belső redőny nem a legszebb alternatíva, megvannak ennek is az előnyei, és amennyiben jól választ, akkor egészen jól is nézhet ki.

Leteheti a voksát akár egy modern, távirányítható modell mellett is, ami nagyon jól illik egy trendi, mai divat szerint berendezett otthonba, ráadásul könnyen kezelhető, akár távol az otthonától is vagy előre be is programozható. Vagyis nem érdemes lemondani egy korszerű árnyékoló előnyeiről, csak azért, mert csupán a belső redőny jöhet szóba, mert egy kis tervezéssel ez is beilleszthető az otthonába és a pozitívumok amúgy is túlmutatnak egy kis esztétikai kellemetlenségen. Kérdése van ? Keressen minket telefonon a +36 30 313 0470 telefonszámon