Motoros redőny szerelés szakszerűen

A motoros redőny szerelés magas szintű szaktudást és tapasztalatot igényel.

Ennek megfelelően olyan szakembert érdemes megbízni a munkával, aki a referenciáival már bizonyságot tett arról, hogy képes a megbízható, precíz munkavégzésre.

“Motoros redőny szerelés szakszerűen” bővebben

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

A smart redőnymotor az okos árnyékolás zászlóshajója

Mi az okos árnyékolás? – merülhet fel Önben a logikus kérdés. A smart redőnymotor válaszként szolgálhat minden tulajdonságával.

 

Az, hogy napjainkban az okostechnológia térhódítását éljük, alapvetően nem nevezhető újszerű információnak. Ma már szinte mindenkinek okos a telefonja, a táblagépe. Sőt, még a hűtőszekrények, mikrohullámú sütők is kommunikálnak, ha nem is egymással, de a környezetükkel mindenképpen. Ilyen szemszögből nézve, az már nem is meglepő fordulat, hogy a redőnyök világát sem hagyta érintetlenül ez az innovációs forradalom.

 

smart redőnymotor a kiváltságosok választása?

 

Semmiképpen sem. Legalábbis abban az értelmezésben, hogy csak egyesek engedhetnék meg maguknak ezt a fejlesztést. Úgy már helytálló lehet a kijelentés, hogy bárki, aki használja, él vele, kiváltságosnak érezheti magát. Ez tény, hiszen a technológia számtalan érdekes, izgalmas újítást hordoz magában, amelyek egyetlen célt szolgálnak: a mindennapi kényelem megteremtését. Persze nem meglepő, hogy megannyi háztartásban találkozni még csak nem is motorizált árnyékolókkal. Néhány esztendővel ezelőtt jóformán a motorikus meghajtás is extrának számított.

Ehhez képest olyan döbbenetes gyorsasággal fejlődik a technológia, hogy az árnyékolás birodalmába is betört az „okos” szemlélet. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Azt, hogy a smart redőnymotor irányítása, vezérlése, paraméterezése pár mozdulattal megoldható. Mégpedig nem szokványos módon, mondjuk egy kapcsoló vagy távirányító nyomkodásával.

Az újítás lényege, többek között, hogy a rendszer képes kommunikálni a vele összekötött mobiltelefonnal vagy számítógéppel, esetleg táblagéppel. A közvetítő, kommunikációs csatorna egy mobileszközre telepíthető applikáció vagy egy számítógépre installálható program. Ezzel mindent el is mondtunk arról a nagyfokú szabadságról és kényelemről, amivel a technológia nap mint nap megajándékozhatja.

 

smart redőnymotor utólag is beépíttethető?

 

Terepszemle után konkrét válasszal szolgálhatunk erre a kérdésre. Ám nagy általánosságban elmondható, hogy 10 esetből 8-szor megoldható a korszerűsítés.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

A biztonsági redőny távol tartja a betolakodókat

Az optimális árnyékolástechnika biztosítása több szempontból is elsőbbséget élvező feladat.

A biztonsági redőny nemcsak a nyári, égető napsugarakat vagy a téli, zord szeleket tartja párkányon kívül, hanem megálljt int a betolakodóknak is.

Azaz a hő- és hangszigetelésen kívül, a védelmi funkciók betöltése is említésre méltó pozitívum.

“A biztonsági redőny távol tartja a betolakodókat” bővebben

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

A hőszigetelt redőny árak talpa alatt nem forró a talaj

A hőszigetelt redőny árak kedvezőek, megfizethetőek, és a beruházás nem jár égető helyzetekkel.

Ezzel szemben a haszon nem csekély. Elegendő arra gondolnia, hogy a redőnyöknek köszönhetően a nyári forróság a párkányokon kívül tartható.

“A hőszigetelt redőny árak talpa alatt nem forró a talaj” bővebben

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn

Fókuszban a motoros redőny bekötése kapcsán felmerülő kérdések

A motoros redőny bekötése nem nagy kunszt.

Na jó, természetesen ez a kijelentés akkor állja meg a helyét a valóságban, ha szakemberek szájából hangzik el, mert laikusként kibogozhatatlanul bonyolultnak tűnhet a folyamat. Ám, ami mérvadó információ, hogy maga a beépíttetés nem jár együtt kezelhetetlen rumlival, rendetlenséggel.

“Fókuszban a motoros redőny bekötése kapcsán felmerülő kérdések” bővebben

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn